Професія офіціант


Обов'язки офіціанта:

Сервірує столи.

- Своєчасно змінює скатертини і серветки у міру їх забруднення.

- Приймає замовлення від відвідувачів, допомагає відвідувачам вибрати страви і напої, орієнтує їх за часом приготування замовлених страв.

- Розподіляє замовлення за місцем його виконання між барменом і кухарем.

- Контролює своєчасність приготування і товарний вид страв перед подачею на стіл.

- Подає замовлені страви.

- Виводить остаточну суму замовлення, подає відвідувачеві і проводить з ним повний розрахунок за замовлення.

- Підтримує чистоту в залі.

- Оформляє зал і сервірує столи відповідно святкових подій.

- Проводить щомісячний переоблік посуду.

Комментарии