Професія бармен


Бармен - працівник закладу, який обслуговує гостей за барною стійкою, а також готує і відпускає напої офіціантам.
Обов'язки бармена:
- Бути охайним, акуратно одягнений, досконально знати правила обслуговування гостей на барі.
- Здійснювати прибирання на барі перед початком зміни і підтримувати робоче місце в чистоті протягом робочого часу.
- Забезпечувати зберігання, підготовку до роботи і вести облік необхідної для роботи посуду і обладнання.
- Обслуговувати відвідувачів згідно правил обслуговування, етикету і особливостей закладу (розлив і подача алкогольних і безалкогольних напоїв, приготування і подача гарячих напоїв, подача закусок, десертів)
- Правильно проводити розрахунок відвідувачів на барі, дотримуватися касову дисципліну, працювати на касовому апараті в суворій відповідності з інструкцією.
- Правильно здавати зміну, здійснює підготовку барної посуду і обладнання до передачі зміни напарнику.
- Своєчасно здавати в бухгалтерію всі необхідні звіти про продажі і залишках товару.
- Своєчасно отримувати продукцію на бар і стежити за її збереженням згідно стандартів і інструкцій.
- Постійно вдосконалювати свою професійну майстерність
- Дотримуватися правил з техніки безпеки і охорони праці.

- Своєчасно і в потрібному обсязі отримувати товар на бар зі складу, а також чітко знати всі характеристики і смакові особливості і порядок приготування коктейлів і напоїв, представлених в меню.

Комментарии